PDF Afdrukken E-mailadres

Filosofie
MG Media beschikt over een gemotiveerd en creatief team.
Wij zijn en blijven betrokken bij het ontwerpen en uitgeven van uw magazine of krant.
Nieuwe ontwikkelingen op het gebied en vormgeving en drukwerk worden door ons op de voet gevolgd en ingezet om zorg te dragen voor de juiste uitstraling van uw magazine.
Hierbij staat de doelgroep voor ons, zoals ook voor u het geval is, centraal.

Onafhankelijk, een kritische blik, betrokkenheid en kwaliteit zijn voor ons geen loze kreten.

Werkwijze  Acquisitie
Om de kosten van uw krant of tijdschrift te reduceren of zelfs terug te brengen tot een nul-tarief staat er een ervaren verkoopteam voor u klaar. Zij zijn gespecialiseerd in het werven van adverteerders.
Om deze te verwerven krijgen ze van te voren instructies omtrent de doelstellingen van uw organisatie en uw communicatiemiddel zodat adverteerders en inhoudelijke tekst op elkaar afgestemd blijven.

Vormgeving
De vormgeving wordt door onze creatieve mensen zelf ter hand genomen.
Hun filosofie:  De mooiste creaties ontstaan als techniek en design worden gecombineerd.
Uiteraard wordt de uitstraling van het blad afgestemd op uw organisatie en beoogde doelgroep. Of het nu om een bestaande huisstijl of een nieuw idee gaat, de door u aangeleverde redactieteksten, illustraties en foto’s vormen de basis.

Druk
Wensen, meningen en mogelijkheden omtrent de uitvoering komen tijdens het overleg ter tafel  waarna MG Media deze bundelt, stroomlijnt en er een proefdruk van maakt. Na uw  goedkeuring van de proefdruk wordt het magazine of krant gedrukt. Om de kwaliteit van de uitgave te waarborgen beschikken wij over een selecte groep van drukkers die ieder hun eigen specialisatie hebben waardoor optimaal aan de kwaliteit van uw uitgave kan worden voldaan.

Ook het overige drukwerk zoals het verzorgen van complete huisstijlen, bedrijfsbrochures, nieuwsbrieven etc. is bij MG Media in goede handen. Snel, efficiënt en creatief: MG Media maakt van elke opdracht een succes.

Verspreiding
Indien gewenst, kunnen wij ook zorg dragen voor de verspreiding van uw magazine/krant. Of dit nu een huis aan huis verspreiding of een direct mailing betreft. Er wordt rekening gehouden met uw wensen terwijl wij u terzijde staan en adviseren zodat uw doelgroep optimaal wordt bereikt.